Faciliteiten

Als gast van Roompot Résidence De Veerse Wende mag je gebruikmaken van de faciliteiten van Roompot Beach Resort. Ook heb je gratis toegang tot het zwembad. Dit vakantiepark ligt op ongeveer 30 minuten rijden met de auto.

Voor groepen hanteren wij een waarborgsom van € 500,- per persoon. Het Service point zal hierover contact met je opnemen voordat de boeking definitief wordt gemaakt.

Op De Veerse Wende wordt een nieuw appartementencomplex gebouwd. Het is mogelijk dat de bouwwerkzaamheden van maandag tot en met vrijdag overdag overlast met zich meebrengen. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunnen wij dit niet helemaal uitsluiten. Van zaterdag 16 juli tot en met zondag 28 augustus 2022 is het bouwvakvakantie en vinden er geen werkzaamheden plaats.

Roompot Résidence De Veerse Wende ligt aan het Veerse meer. Er zijn diverse aanlegsteigers bij de vakantieverblijven aanwezig. Direct naast het park zijn onder andere laadstations voor elektrische auto's, een speelstrandje en een restaurant aanwezig. Ook maak je gratis gebruik van wifi.

Algemeen

  • Wifi op park (gratis)